Doe mee aan onze fotowedstrijd!

 • 3 augustus 2023

Wat is Maatvast voor jou?

Onze 26 dorpshuizen, wijkcentra en jongerencentra zijn de plek voor inwoners uit Haarlemmermeer om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. Ons streven is om de sociale samenleving en  sociale cohesie te versterken en te verbeteren. Wij zien Maatvast als een plek waar iedereen even belangrijk is, zowel de medewerkers, vrijwilligers als natuurlijk onze bezoekers.

We groeien elk jaar en daarom willen wij graag iets tastbaars hebben wat ons, jou en iedereen in Haarlemmermeer doet herinneren aan de mooie organisatie die wij zijn. Daarom organiseren wij een speciale fotowedstrijd, waarbij iedereen foto’s kan insturen die nauw verband houden met Maatvast en dat waar we sterk in zijn: ontmoeting en verbinding. Of het nu gaat om activiteiten, relaties, locaties of evenementen, we willen jullie perspectieven zien! 📐✨

Met deze foto’s gaan wij namelijk onze eerste editie van de Maatvast jaarkalender 2024 maken! De meest indrukwekkende, mooie en unieke foto’s krijgen een plekje in de jaarkalender. 🏆 Door mee te doen aan deze wedstrijd, ga je dan ook akkoord dat jouw foto(‘s) worden gebruikt voor de kalender. 🎁

Spelregels van de wedstrijd

 1. De deadline voor het aanleveren ligt op 20 oktober
  Er is nog ruime tijd om de foto’s in te zenden, dus ga lekker op pad! Zorg ervoor dat de foto’s uiterlijk 20 oktober zijn gemaild naar: maxine.voorneveld@maatvast.nl.
 2. De foto’s zijn zelfgemaakt
  Wat wij nu juist zo leuk vinden, is om de organisatie te zien vanuit jullie perspectief. Gebruik daarom geen foto’s die al bestaan en die zijn gemaakt door iemand anders. Pak je camera en fotograferen maar! 😊
 3. Privacy wet
  Omdat we ons graag aan de regels houden en iedereen zijn privacy willen respecteren, vragen we je om zorgvuldig om te gaan met het fotograferen. Het is niet toegestaan om foto’s van personen te gebruiken, mits zij hiervoor geen toestemming hebben gegeven. . Probeer daarom foto’s te maken waarbij de personen onherkenbaar op de foto staan.
 4. Informatie foto
  Op het moment dat je de foto’s gaat aanleveren willen we graag dat jouw naam, de locatie en omschrijving van de foto staan vermeld. Deze gegevens hoeven uiteraard niet op de foto worden gezet, maar kan per mail worden gestuurd inclusief de foto’s. Vergeet ook je contactgegevens niet toe te voegen.
 5. Formaat/kwaliteit foto
  Voor het maken van de kalender is het belangrijk dat de foto een formaat heeft van 4:3, oftewel liggend/landscape. Daarnaast is het voor het afdrukken van de kalender ook erg belangrijk dat de foto kwalitatief goed is. Wazige of korrelige foto’s kunnen wij helaas niet gebruiken voor het afdrukken van een kalender.

We wensen je veel plezier en kunnen niet wachten om alle mooie foto’s te zien!