Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Familie workshop

Ontdek de smaakvolle wereld van koken tijdens onze maandelijkse Familie Kookworkshops!

Nieuw Vennep – Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor het hele gezin? Zoek niet verder! Wijkcentrum Linquenda van Maatvast nodigt inwoners van Nieuw Vennep uit om deel te nemen aan onze leuke en interactieve Familie Kookworkshops. Maak je agenda vrij op de laatste woensdag van elke maand en bereid je voor op een culinair avontuur vol smaak en gezelligheid.

De workshops, die worden gegeven door de getalenteerde hobbykok Lucas Drewes, bieden een unieke gelegenheid voor ouder(s) en kinderen tussen de 4 en 16 jaar om samen de kunst van het koken te ontdekken. Lucas Drewes, die ook bekend staat om zijn maandelijkse smakelijke creaties in het buurtrestaurant van het Ontmoetingscentrum aan het Harmonieplein, zal jullie begeleiden bij elke stap van het proces, van de voorbereiding tot het serveren van de maaltijd.

Het maandelijks terugkerende programma begint op woensdag 30 augustus om 17.00 uur en loopt tot ongeveer 21.00 uur. Samen met andere enthousiaste deelnemers zullen jullie de handen uit de mouwen steken, gerechten bereiden, de tafel dekken en vervolgens genieten van een heerlijke zelfgemaakte maaltijd. Nog even afwassen en opruimen en je hebt weer een geweldige kans om nieuwe gerechten te leren kennen, vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van quality time met je gezin.

De Familie Kookworkshops vinden plaats in het gezellige wijkcentrum Linquenda van Maatvast, dat een perfecte omgeving biedt voor deze culinaire belevenis. De kosten per volwassene bedragen € 7 en per kind € 3,50. Deze bijdrage dekt niet alleen de kosten van de ingrediënten, maar garandeert ook dat jullie samen een gezonde en voedzame driegangenmaaltijd kunnen bereiden op basis van heerlijke recepten.

Er is ruimte voor ongeveer 12 volwassenen en 8 á 12 kinderen, dus schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen. Neem contact op met wijkcentrum Linquenda van Maatvast om je plaats te reserveren en meer informatie te ontvangen over deze fantastische activiteit voor het hele gezin.

Mis deze geweldige kans niet om de culinaire wereld te verkennen en tegelijkertijd onvergetelijke momenten met je gezin te creëren. Sluit je aan bij onze Familie Kookworkshops en ontdek samen de vreugde van koken!

Maak kennis met Lucas!

Voor meer informatie en inschrijvingen kun je contact opnemen met:

Wijkcentrum Linquenda van Maatvast
Adres: Oostmoor 52, Nieuw Vennep
Telefoon: 0252 – 621 481
E-mail: Linquenda@maatvast.nl

Deel dit evenement met jouw vrienden!

Ga naar de bovenkant