VRIJWILLIGE
INZET

Bij Maatvast zijn meer dan 350 vrijwilligers actief. Samen bieden wij de bezoekers van onze dorpshuizen, wijkcentra en jongerencentra een warm welkom. Verbinding staat hierbij centraal. Veel van onze activiteiten worden door vrijwilligers georganiseerd. Zelfstandig of met ondersteuning van onze (assistent) sociaal beheerders.

Denk hierbij aan activiteiten als buurtmaaltijden of de koffie soos. Vrijwilligers bieden ook ondersteuning bij het primaire proces op onze locaties en werken dan nauw samen met onze (assistent) sociaal beheerders en collega vrijwilligers. De functies variëren van gastvrouw tot klusjesman of aanspreekpunt voor collega vrijwilligers.

Vrijwilligers maken het mogelijk dat wij een breed aanbod activiteiten aan de samenleving kunnen bieden. Wij zetten vrijwilligers daarom graag in hun kracht en bieden hen de mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te doen waar zij goed in zijn.

Vrijwilliger zijn bij Maatvast is niet alleen iets geven aan de samenleving maar je krijgt er ook wat voor terug!

Heb je een leuk idee of vragen? Neem contact op met onze coördinator vrijwillige inzet via de onderstaande contactgegevens.

Petra Zwetsloot
Coördinator Vrijwilligers

Vrijwillige inzet

Vrijwilligers maken het mogelijk dat we een breed aanbod aan activiteiten op onze locaties kunnen bieden.

Documenten

Lees hier onze vrijwilligerskrant, het vrijwilligersbeleid en andere documenten.

Workshops & trainingen

Interesse in workshops en trainingen voor vrijwilligers?