Groots Succes voor Maatvast en Lionsclub in DE-puntenactie voor Voedselbank Haarlemmermeer

  • 31 januari 2024

Haarlemmermeer, 28 januari 2024 – In een prachtige samenwerking tussen Lionsclub en Maatvast is er vorig jaar wederom een indrukwekkende actie opgezet voor de inzameling van Douwe Egberts-punten. Op vrijdag 26 januari werden de verzamelde DE-punten vol trots overhandigd aan de Voedselbank Haarlemmermeer door de Lionsclub.

De 12e editie van deze puntenactie mag met recht een groot succes genoemd worden. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van de Lionsclub en Maatvast, zijn er maar liefst 2.432.165 DE-punten bijeengebracht. Voor het derde jaar op rij overstijgt de opbrengst de 2 miljoen punten. Douwe Egberts zal deze indrukwekkende bijdrage belonen met ongeveer 4000 pakken koffie, waarmee zij hun waardering tonen voor het continue enthousiasme en de betrokkenheid van de gemeenschap.

Naast de DE-puntenactie bracht de duo-actie voor Oud en Vreemd Geld nog eens 132 kg aan munten en een bankpapieren schoenendoos op. Een prachtige aanvulling op het succes van de DE-puntenactie. Een woord van dank gaat uit naar alle betrokkenen, inclusief de locatie beheerders, die hun inzet en samenwerking hebben bijgedragen aan dit prachtige resultaat. Speciale waardering gaat uit naar zowel de oude als nieuwe spaarders van de punten, omdat hun bijdrage de oogst tot een groot succes heeft gemaakt.

Wellicht wordt deze traditie voortgezet, aangezien Douwe Egberts mogelijk doorgaat met het sponsoren van deze waardevolle actie tot de volgende editie. De Oud en Vreemd Geld actie gaat het hele jaar door, en we roepen iedereen op om op te letten voor de herkenbare cilindervormige blauw/gele zuilen.

Namens de Lionsclub Haarlemmermeer en Maatvast willen we iedereen hartelijk bedanken voor hun toewijding en bijdrage aan deze prachtige initiatieven. Samen maken we het verschil en dragen we bij aan het welzijn van onze gemeenschap.