Dorpshuis d’Oude Waterwolf

Dorpshuis d’Oude Waterwolf in Vijfhuizen heeft een rijke geschiedenis. Deze Maatvast-locatie deed eerst dienst als één van de eerste basisscholen in de Haarlemmermeer en later als bibliotheek. Inmiddels is Dorpshuis d’Oude Waterwolf de huiskamer van Vijfhuizen. Inwoners kunnen er terecht voor tal van activiteiten en hebben daarbij ook de ruimte om zelf iets te organiseren.

Naast het klaverjassen, bridgen, biljarten worden er ook cursussen gegeven in het dorpshuis. Regelmatig wordt er voor de inwoners van Vijfhuizen een maaltijd geserveerd met recepten vanuit grootmoeders keuken. Bij mooi weer kan er een spelletje jeu de boule worden gespeeld op de buitenbaan.

 

Dit
zeggen
zij!

 • Ik heb de leukste baan van de wereld!

  Geen dag is hetzelfde. De ene keer aan de administratie, dan plannen maken met de vrijwilligers, ik schuif soms aan tafel bij de wethouder of help bij de maaltijd voor ouderen. Het is heerlijk afwisselend. Ik geniet het meest van het omgaan met mensen. Dat maakt dat ik de leukste baan van de wereld heb.

  Tine Buis

  sociaal beheerder Dorpshuis de Vluchthaven

  #ditismijnmaatvast

 • Mensen rekenen op je

  Ik ben iedere maand gastdame bij de klaverjas en rummikub club en wekelijks bij de handwerkclub. Op de donderdagochtenden komt de handwerkclub bijeen. We hebben een fijne groep deelnemers. Iedereen is welkom.

  Marja Hijstek

  vrijwilliger Dorpshuis d’Oude Waterwolf

  #ditismijnmaatvast

Activiteiten

Ga naar de bovenkant