Jongerencentrum De Basis

Jongeren tussen de 11 en 23 jaar die behoefte hebben aan een plek waar alles kan maar niets hoeft, kunnen terecht bij het Jongerencentrum De Basis. Daar vinden de jongeren een luisterend oor, kunnen nieuwe mensen leren kennen of vrienden ontmoeten. In het jongerencentrum kunnen zij ontdekken wat ze leuk vinden en waar hun talenten liggen. Ook kunnen de jongeren hulp krijgen om hun eigen ideeën uit te voeren. Klinkt dit interessant? Kom dan gerust eens binnen lopen bij het Jongerencentrum De Basis in Zwanenburg!

Dit
zeggen
zij!

 • ‘Jongeren hebben mijn hart’

  “Voor jongeren zijn de Basis en Baddies belangrijke plekken. Ze moeten hier niks. Er wordt in het dagelijkse leven al zoveel van de jongeren verwacht en gevraagd. Hier kunnen ze zichzelf zijn, chillen, zonder dat iemand ze opjaagt of op hun vingers kijkt. Bovendien is er altijd iemand om mee te praten, als ze daar behoefte aan hebben.”

  Tara Salehi Siavashani

  Sociaal beheerder Baddies & De Basis

  #ditismijnmaatvast

 • Ik heb echt goede gesprekken met de jongeren

  Het is fijn om in gesprek te gaan met anderen. Het is ook goed voor mij om nog beter Nederlands te leren en goed voor mijn CV. Maar ik vind het vooral belangrijk om te helpen en iets voor anderen te doen. Dat wilde ik al vanaf dat ik klein was, in Syrië. Ik wilde ook altijd iets met zorg gaan doen. ’s Woensdags maak ik graag tijd voor de Basis.

  Hewa Abdulkader

  vrijwilliger jongerencentrum De Basis

  #ditismijnmaatvast

Ga naar de bovenkant