Wijkcentrum ’t Rietland

In Badhoevedorp is wijkcentrum ’t Rietland te vinden. Deze Maatvast-locatie is een belangrijke en unieke ontmoetingsplek voor senioren en 40-plussers uit Badhoevedorp en omstreken. Buurtbewoners kunnen dagelijks in ’t Rietland terecht voor een praatje of een kopje koffie. Daarnaast beschikt het centrum over een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die veel cursussen en leuke activiteiten organiseert. Van computercursussen (bij voldoende animo) tot jeu de boules en klaverjassen. Voor de computercursussen kun je contact opnemen met Dolf van Laar van Seniorweb, op 023-5620017.

Op de tweede vrijdag van de maand wordt in ’t Rietland een gezellige buurtmaaltijd georganiseerd. Inschrijven kan in de week van de maaltijd van maandag t/m donderdag, bij de receptie van ’t Rietland. Op de eerste vrijdag van de maand vindt de altijd gezellig bingo plaats.

Ook kun je gratis advies krijgen van de ouderenadviseur en het sociaal raadslid van MeerWaarde. Hiervoor dien je een afspraak te maken. Tevens is elke vrijdagochtend de Sociaal Makelaar van MeerWaarde aanwezig.

Dit
zeggen
zij!

 • Het is altijd gezellig bij wijkgebouw ‘t Rietland

  Het is altijd gezellig bij wijkgebouw ’t Rietland. De mensen zijn erg aardig en het helpt mij ook om de Nederlandse taal beter te leren spreken. Als Somalische is dat niet altijd makkelijk, maar zo gaat het wel goed.

  Saafi Hussein Abdi

  vrijwilliger ’t Rietland

  #ditismijnmaatvast

 • Het is leuk en dankbaar werk. Wat wil je nog meer?

  Ik krijg ook veel positieve reacties van de bezoekers. Je ziet hoe belangrijk dit voor de mensen is. Een beetje gezelligheid en aandacht: het lijkt een klein iets, maar het betekent heel veel.

  Diana Celie

  vrijwilliger ‘t Rietland

  #ditismijnmaatvast

Activiteiten

Ga naar de bovenkant