Maatvast stond voor mij symbool voor een organisatie die zei: "We zijn er voor jou", en dat maken ze tot op de dag van vandaag waar.

Beau Kattenberg,

Projectmedewerker

In 2017 begon mijn avontuur bij Maatvast, gedreven door mijn enthousiasme voor een gezonde leefstijl. Ik sloot me aan bij de missie van Maatvast om deze leefstijl te realiseren voor onze locaties. Met een diploma in Sportkunde; leerroute Sport, Management & Ondernemen op zak voelde het als een natuurlijke match. Maatvast stond voor mij symbool voor een organisatie die zei: “We zijn er voor jou”, en dat maken ze tot op de dag van vandaag waar.

De baan kwam als een verrassing op mijn pad. Wat begon als een kans om mijn expertise op het gebied van een gezonde leefstijl toe te passen, groeide uit tot een prachtige ontwikkeling binnen het bedrijf: “Maatvast groeit met me mee!”. Vanaf mijn eerste dag heb ik mogen ervaren hoe Maatvast niet alleen om haar bezoekers en vrijwilligers geeft, maar ook om haar eigen teamleden.

In mijn rol als projectmedewerker heb ik aan diverse projecten gewerkt, waaronder de realisatie van diverse watertappunten bij Maatvast om het drinken van kraanwater te bevorderen. Samen met mijn collega’s streven we naar meer mogelijkheden voor onze locaties. Het is een gedeelde passie om voortdurend te blijven kijken naar kansen en mogelijkheden die zich aandienen. Samen zorgen we ervoor dat geen enkel idee te gek is, zolang we erin geloven.

Voor mij is plezier in het werk essentieel. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om bij te dragen aan de samenleving die we dienen. Of het nu gaat om het doen van projectaanvragen, het ondersteunen van lopende projecten, of het creëren van nieuwe kansen, ik vind het fantastisch.
Maatvast heeft voor mij niet alleen een professionele groei mogelijk gemaakt, maar heeft ook mijn persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en kijk met enthousiasme uit naar de toekomst, waarin we samen nog meer kunnen betekenen voor de mensen om ons heen.

Andere verhalen

 • ‘Jeu-de-boules is ontspanning, beweging en gezelligheid’

  “Zo’n twee jaar geleden zijn Frank en ik hier gaan wonen. Frank woonde al in Hoofddorp, ik heb hiervoor in Noordwijk en Katwijk gewoond. Daar heb ik altijd veel gejeu-de-bould. Dus toen we hier kwamen, zijn we op zoek gegaan naar een baan. Die vonden we bij de Boskern.”

  Yvonne Bruningmeijer & Frank Tegelaar

  Vrijwilligers de Boskern

  #ditismijnmaatvast

 • Je ontmoet veel mensen en daar wordt iedereen rijker van

  Mensen willen niet alleen zijn, ze willen bij elkaar zitten en een praatje met elkaar kunnen maken. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt.

  Carla Beenakker

  vrijwilliger Linquenda

  #ditismijnmaatvast

 • Mensen rekenen op je

  Ik ben iedere maand gastdame bij de klaverjas en rummikub club en wekelijks bij de handwerkclub. Op de donderdagochtenden komt de handwerkclub bijeen. We hebben een fijne groep deelnemers. Iedereen is welkom.

  Marja Hijstek

  vrijwilliger Dorpshuis d’Oude Waterwolf

  #ditismijnmaatvast